Specialist in supervlakke vloeren

Over Loos Betonvloeren

Op zoek naar een bedrijf om uw betonvloer te storten? Loos Betonvloeren is in 1991 opgericht en actief in de utiliteitsbouw, civiele infrastructuur en de particuliere markt. We richten ons op zowel grotere toonaangevende landelijke projecten als op regionale projecten. Met ruim 80 medewerkers, een grote vaste klantenkring en jarenlange ervaring, is Loos Betonvloeren een bekende naam in de markt.

Ons kenmerk is onze hoge kwaliteit, onze flexibiliteit , onderscheidend vermogen en oneindige capaciteit. Dit waarborgen wij door de inzet van ons eigen team van vakmensen, specialisten in advies, innovatief technisch ontwerp, complete uitvoering en strakke nabehandeling.

De toegevoegde waarde van Loos Betonvloeren is dat we nauw samenwerken met diverse partners, stuk voor stuk experts op hun vakgebied. Hierdoor kunnen we een compleet pakket aanbieden. Wij verzorgen onder andere:

  • Technisch ontwerp
  • Heiwerkzaamheden (binnen én buiten)
  • Funderingswerk (van eenvoudige aanbouw t/m complete bedrijfshallen)
  • Wapening (betonijzer, staalvezel of kunststofvezel)
  • Storten en monoliet afwerken van de betonvloer
  • Nabehandeling betonvloer

Loos Betonvloeren Zuid

Loos Betonvloeren Zuid is al meer dan 15 jaar onderdeel van de Loos Betongroep. Als zelfstandige vestiging zijn wij in staat zowel grote als kleinschalige projecten te realiseren.

Binnen onze vestiging in Geleen werken wij met vakkundig personeel. Onze korte lijnen en de snelheid van reageren en acteren zijn onze sterke punten. Wij onderscheiden ons door onze kennis, onze hoge kwaliteit vloeren en onze flexibiliteit.

Benieuwd naar ons werk? Kijk voor onze referenties op de pagina Projecten of neem gewoon contact met ons op.

Bijzonder veelzijdig

Loos Betonvloeren coördineert en regelt alles. Uw voordeel is dat alles uit handen genomen wordt en u te maken heeft met slechts één aanspreekpunt. Dit levert u zowel gemak als overzicht. Dankzij onze ruime kennis en ervaring en onze eigen betontechnologisch adviseur, zijn wij perfect in staat met u mee te denken en komen we met een advies op maat.

Wij zijn een solide partner voor onze relaties en leveranciers en gericht op continuïteit, duurzaamheid en veiligheid. Loos Betonvloeren benut en bouwt haar ruim 27 jaar aan kennis en ervaring voortdurend uit om ook in de toekomst met de hoogste kwaliteit een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van ambities van klanten.