Sectoren

Betonvloer laten storten?

Of u nu een supergrote betonvloer wilt laten storten in een nieuw distributiecentrum, of een betonvloer nodig heeft in uw loods, school of garage, Loos Betonvloeren is de specialist voor het laten storten van uw betonvloer. Lees hieronder meer over de 4 verschillende sectoren.

Distributie Centra

Loos Betonvloeren heeft zich gespecialiseerd in de (supervlakke-) betonvloeren. Loos Betonvloeren kan hierbij een compleet pakket aanbieden, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Zowel het technische ontwerp, de heiwerkzaamheden, het fundatiewerk, de wapening (betonijzer en/of staalvezel), het storten en monoliet afwerken alsmede de nabehandeling van de vloeren, kan bij Loos worden ondergebracht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onze eigen Constructeurs en Betontechnologische Adviseurs.

Utiliteitsbouw

De utiliteitsbouw is van oudsher de basis van Loos Betonvloeren. Van parkeergarages tot agrarische loodsen, van scholen tot bedrijfsgebouwen en alles wat verder binnen de utiliteitsbouw valt. Sinds 1991 is Loos Betonvloeren de expert op dit vlak.

Infra/Civiel

Als betrouwbare partner heeft Loos Betonvloeren bij vele mooie infrawerken zijn passie, kennis en ervaring mogen delen met de verschillende aannemers. Het aquaduct bij Muiden, de dubbellaags tunnel in Maastricht en de “open bak” in de A4 bij Leiden zijn een greep uit de vele projecten die gerealiseerd zijn.

Betonvloer laten storten - keuken of garage - Loos Betonvloeren

Particulier

Het aanleggen van ‘kleurvloeren’ is iets van de laatste 15 jaar. Loos is hierin altijd voorloper geweest en heeft zijn eigen betonmengsel laten ontwikkelen om het beste resultaat te realiseren. Onze referenties zijn verschillende woningen op IJburg Amsterdam, de Harbourclub aan het IJ en het Art’otel in Amsterdam.

Loos Betongroep

Loos Betonvloeren is onderdeel van de Loos Betongroep. De Loos Betongroep is opgericht in 1991 en bestaat uit 3 werkmaatschappijen. Loos BetonvloerenLoos Betonreparaties en Loos Wapeningscentrale. Tezamen beheersen we het gehele traject van ontwerp tot wapening en afwerking. De nauwe samenwerking tussen de werkmaatschappijen weerspiegelt onze kracht.