• Supervlakke betonvloeren met banen tot 27m breed

Loos Betonvloeren heeft zich gespecialiseerd in supervlakke betonvloeren. Daarbij hebben we de beschikking over meerdere machines voor deze specifieke afwerking. Zo is er de Super Screed die tot ongeveer 16 meter betonvloer supervlak kan afwerken. Sinds september 2019 hebben we daarnaast de Giga Screed. Een machine die een supervlakke betonvloer kan leggen met banen tot wel 27 meter breed. Meer efficiëntie en minder kosten. Een unicum in betonvloerenland en de grootste van Europa.

De Giga Screed zorgt voor vlakheden conform NEN 2747 Klasse I en DIN 15185. In de tabel hieronder staat meer informatie over de verschillende vlakheden. Uiteraard passen wij ons aan aan uw behoeften voor de vloer. Daarbij kijken we naar de soort bestemming, het doel van de ruimte, het gebruik van de vloer, etcetera. Ons team van specialisten bepaalt samen met u de keuze voor de juiste afwerking.

Onze kenmerken zijn: kennis, kunde, kwaliteit en flexibiliteit. Door het gebruik van het beste materiaal en het meest innovatieve materieel waken wij ervoor dat de gestelde eisen ruimschoots worden gehaald.

supervlakke betonvloer

Wij verzorgen het gehele ontwerp van de supervlakke betonvloer. Onze betontechnologisch specialist bepaalt de juiste betonsamenstelling en onze werkvoorbereiders bepalen de wijze van uitvoering, stellen de planning op en bewaken de voortgang. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.