Ombouw kas Rietwijkeroordweg tot opslagcomplex

Een bestaand kascomplex moet worden omgebouwd tot een opslaglocatie en Loos Betonvloeren heeft onder andere het volgende gerealiseerd:

  • Wanden en kolommen voorzien van randfoam
  • Stortonderbrekingen aanbrengen
  • Storten en afwerken ca. 23.500 m2 vloeroppervlak verdeeld over 14 faseringen. Dit is in totaal ca. 3.000 m3 staalvezelbeton
  • Inzagen van de vloer
  • Storten en afwerken van de betonvloer van de laadkuil

Loos Betonvloeren heeft ook het ontwerp van de vloeren, inclusief 15 dock-levellers en laadkuil gemaakt. De wens van de opdrachtgever was om de vloer niet te onderheien. Dus hebben we gekozen voor een staalvezelvloer waarbij de vloer tussen de kolommen is ingezaagd.

In de tweede week van november hebben we het eerste beton gestort. Tijdens het project van kascomplex tot opslagcomplex zullen we meerdere foto’s plaatsen, zodat u het project later in woord en beeld kunt volgen.

Anton Bouw & Betontechniek heeft onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Verzorgen palen ten behoeve van de laadkuil
  • Fundering laadkuil verzorgen
  • Betonwanden, breedplaatvloeren, aanhelen betonvloer naar bestaand en afstorten breedplaat
  • Leveren en aanbrengen 15 dock-levellers inclusief stortframe

 

 

kaspad

Storten en monoliet afwerken kaspad van 250m Andijk

Loos Betonvloeren is gevraagd om een kaspad van 250m1 lang en 4m1 breed te voorzien van een betonnen vloer. De juiste vlakheid van de betonvloer behalen we door de betonvloer af te werken met een rol. Aansluitend hebben we de betonvloer monoliet afgewerkt.

kaspad monoliet afwerken

Storten en monoliet afwerken kaspad van 330 meter Andijk

Loos Betonvloeren heeft een kaspad van 330 meter lang voorzien van een betonvloer en daarna het kaspad monoliet afgewerkt.

windturbinefundaties

Storten 8 windturbinefundaties op ECN Wieringerwerf

We hebben ruim 3600 m3 beton gestort voor 8 windturbinefundaties. ECN laat vervolgens windmolens plaatsen op deze fundamenten op haar testterrein in Wieringerwerf.

Storten en monoliet afwerken hellingbaan incl. parkeerdek

Winkelcentrum De Gaard in Utrecht is een succesvol maar gedateerd wijkwinkelcentrum. Het bestaande centrum wordt nu gerenoveerd en verbouwd in dezelfde stijl als de nieuwbouw, zodanig dat er een eenheid in architectuur en kwaliteit ontstaat. Loos Betonvloeren heeft de hellingbaan inclusief het parkeerdek gestort en monoliet afgewerkt.

Eerste stortfase aanbouw parkeergarage P3 Schiphol

Loos Betonvloeren heeft de eerste stortfase verzorgt voor de aanbouw van parkeergarage P3 van Schiphol.

650 m3 beton gestort bij Tata Steel

650 m3 beton gestort bij Tata Steel.

1300m2 betonvloer gestort inclusief monoliet afgewerkt

Loos Betonvloeren heeft in slechts 1 dag een betonvloer van 1.300 m2 gestort en monoliet afgewerkt. Om 6.30 waren we op de locatie aangekomen en om c.a. 15.00 uur waren we klaar met storten. Door het lekkere zonnetje die dag, waren de vlinderaars rond 21.00 uur klaar met vlinderen.

22.500 m2 betonvloer vlakheidsklasse 3 incl. wapening voor Van Vliet Aalsmeer

Loos Betonvloeren heeft voor het logistieke centrum van Van Vliet in Aalsmeer 22.500 vierkante meter betonvloer gestort in vlakheidsklasse 3. Ook hebben wij de wapening en de HSP heipalen verzorgd.

Action Zwaagdijk-Oost

Loos Betonvloeren Obdam BV heeft vrijdag 23 maart j.l. de laatste fase, groot 6500 m² zijnde de uitbreiding van Action te Zwaagdijk-Oost met een oppervlakte van 15.500 m² voltooid.