brug tussen urmond en stein

Nieuwe brug tussen Urmond en Stein

Loos Betonvloeren Zuid heeft onlangs de constructieve vloer van de nieuwe brug tussen Urmond en Stein gestort. Dit is de basis van de nieuwe, bredere brug tussen deze twee plaatsen.
Spaarnelicht, betonvloeren, appartementencomplex, fundering, woningbouw

Appartementen Spaarnelicht te Heemstede

Het storten incl. monoliet afwerken van een keldervloer van maar liefst 4.500m² (totaal 1.362m³ beton) op 1 dag met 2 pompen.
Antoni, keldervloer, betonvloer, beton storten

Keldervloer voor Antoni te Delft

Loos Betonvloeren heeft een vloer van ca. 2.200 m2 en ca. 670 m3 gestort en afgewerkt. Het betreft hier een keldervloer voor een mulitfunctioneel en dynamisch gebouw met hotelfunctie, werkruimtes, expositie ruimtes, shops en wonen.
windpark wieringermeer, fundatie, betonvloer, beton storten

Storten en afwerken 85 wind- en meetmastfundaties Wieringermeer

Windpark Wieringermeer telt bijna 100 windmolens en is daarmee het grootste windmolenpark op land in Nederland. Loos Betonvloeren is gevraagd om 85 wind- en meetmastfundaties te storten en af te werken. Het is een project van ongeveer 1,5 jaar.
windturbinefundaties

Jonge startende betonstorters

Ben je handig? Heb je zin om te bouwen? Heb jij (bijna) je VMBO diploma of ben je bereid deze op korte termijn te halen? Wil je graag geld verdienen? Dan zoeken wij jou!
SkagaVenture

SkagaVenture: werk aan de weg

Loos Betonvloeren heeft eind vorig jaar 5.300m2 vloer gestort en afgewerkt in het nieuwe kartcentrum SkagaVenture in Schagen.

Ombouw kas Rietwijkeroordweg tot opslagcomplex

Een bestaand kascomplex in Aalsmeer moet worden omgebouwd tot een opslaglocatie. Loos Betonvloeren verzorgd naast het ontwerp ook de 23.500 m2 betonvloer.
kaspad

Storten en monoliet afwerken kaspad van 250m Andijk

Loos Betonvloeren is gevraagd om een kaspad van 250m1 lang en 4m1 breed te voorzien van een betonnen vloer. De juiste vlakheid van de betonvloer is behaald door de betonvloer af te werken met een rol. Aansluitend hebben we de betonvloer monoliet afgewerkt.
kaspad monoliet afwerken

Storten en monoliet afwerken kaspad van 330 meter Andijk

Loos Betonvloeren heeft een kaspad van 330 meter lang voorzien van een betonvloer en daarna monoliet afgewerkt. 
windturbinefundaties

Storten 8 windturbinefundaties op ECN Wieringerwerf

Loos Betonvloeren heeft ruim 3600 m3 beton gestort voor het realiseren van 8 windturbinefundaties op het testterrein van ECN te Wieringerwerf.