brug tussen urmond en stein

Nieuwe brug tussen Urmond en Stein

Loos Betonvloeren Zuid heeft onlangs de constructieve vloer van de nieuwe brug tussen Urmond en Stein gestort. Dit is de basis van de nieuwe, bredere brug tussen deze twee plaatsen.
Spaarnelicht, betonvloeren, appartementencomplex, fundering, woningbouw

Appartementen Spaarnelicht te Heemstede

Het storten incl. monoliet afwerken van een keldervloer van maar liefst 4.500m² (totaal 1.362m³ beton) op 1 dag met 2 pompen.
Antoni, keldervloer, betonvloer, beton storten

Keldervloer voor Antoni te Delft

Loos Betonvloeren heeft een vloer van ca. 2.200 m2 en ca. 670 m3 gestort en afgewerkt. Het betreft hier een keldervloer voor een mulitfunctioneel en dynamisch gebouw met hotelfunctie, werkruimtes, expositie ruimtes, shops en wonen.
windpark wieringermeer, fundatie, betonvloer, beton storten

Storten en afwerken 85 wind- en meetmastfundaties Wieringermeer

Windpark Wieringermeer telt bijna 100 windmolens en is daarmee het grootste windmolenpark op land in Nederland. Loos Betonvloeren is gevraagd om 85 wind- en meetmastfundaties te storten en af te werken. Het is een project van ongeveer 1,5 jaar.
Parkeergarage Schelphoek Alkmaar

Jonge startende betonstorters

Ben je handig? Heb je zin om te bouwen? Heb jij (bijna) je VMBO diploma of ben je bereid deze op korte termijn te halen? Wil je graag geld verdienen? Dan zoeken wij jou!
SkagaVenture

SkagaVenture: werk aan de weg

Loos Betonvloeren heeft eind vorig jaar 5.300m2 vloer gestort en afgewerkt in het nieuwe kartcentrum SkagaVenture in Schagen.
Brafoer Beverwijk

Brafoer – Eten & Drinken

Brafoer – Eten & Drinken.
Parkeergarage Schelphoek Alkmaar

Parkeergarage Schelphoek Alkmaar

Loos Betonvloeren Obdam stort in meerdere fases de parkeerkeldervloer, wanden en dekken voor de parkeergarage van het project Schelphoek te Alkmaar. De parkeerkeldervloer a 7200M² werd in een marathonstort van 24 uur met twee ploegen tegelijk gestort. Er reden 38 mortelwagens af en aan. In totaal werd er 3360 M³ beton gestort.