brug tussen urmond en stein

Nieuwe brug tussen Urmond en Stein

Loos Betonvloeren Zuid heeft beton gestort voor de nieuwe brug tussen Urmond en Stein. Al decennia lang lag er een smalle brug tussen deze plaatsen. Er was één rijstrook met aan beide kanten een stoplicht. Niet meer van deze tijd, met het steeds maar toenemende verkeer. Steeds vaker waren er opstoppingen. Daarom besloot de gemeente Stein dat er een nieuwe brug moest komen. Een bredere deze keer, met twee rijstroken, twee fietsstroken en een voetgangersdoorgang.

Op een stralende woensdagochtend heeft Loos Betonvloeren Zuid B.V. de constructieve vloer gestort en vervolgens fijn geschuurd. Na de bouwvak wordt een laag asfalt aangebracht over het begon. Eind augustus volgt de feestelijke opening, waarna het verkeer de nieuwe brug tussen Urmond en Stein kan gebruiken.

Spaarnelicht, betonvloeren, appartementencomplex, fundering, woningbouw

Appartementen Spaarnelicht te Heemstede

Voor Spaarnelicht, een nieuw appartementencomplex aan het Spaarne in Heemstede heeft Loos Betonvloeren de keldervloer gestort. De klus bestond uit het storten en monoliet afwerken van een keldervloer van maar liefst 4.500m² (totaal 1.362m³ beton). In een later stadium gaan we ook het kelderdek storten. Project Spaarnelicht omvat 2 woontorens met in totaal 62 luxe appartementen.

Antoni, keldervloer, betonvloer, beton storten

Keldervloer voor Antoni te Delft

Loos Betonvloeren heeft voor Antoni een vloer van ca. 2.200 m2 en ca. 670 m3 gestort en afgewerkt. Het betreft hier een keldervloer voor een mulitfunctioneel en dynamisch gebouw met hotelfunctie, werkruimtes, expositie ruimtes, shops en wonen.

windpark wieringermeer, fundatie, betonvloer, beton storten

Storten en afwerken 85 wind- en meetmastfundaties Wieringermeer

Windpark Wieringermeer telt bijna 100 windmolens en is daarmee het grootste windmolenpark op land in Nederland. Loos Betonvloeren is gevraagd om 85 wind- en meetmastfundaties te storten en af te werken. De diameter van een fundatie voor een windmolen is 16,7 meter, dat is iets langer dan het strafschopgebied op een voetbalveld. Een fundatie bevat 435 m3 beton en 45 ton staal.

SkagaVenture

SkagaVenture: werk aan de weg

Loos Betonvloeren heeft eind vorig jaar een mooie klus uitgevoerd in Schagen. Hier opende begin dit jaar SkagaVenture. Een prachtig nieuw kartcentrum met horecagelegenheid. Wij hebben gezorgd voor het storten en monoliet afwerken van in totaal 5.300 m2 vloeroppervlak. Hierover kunnen de bezoekers de komende jaren lekker scheuren!

Ombouw kas Rietwijkeroordweg tot opslagcomplex

Een bestaand kascomplex moet worden omgebouwd tot een opslaglocatie en Loos Betonvloeren heeft onder andere het volgende gerealiseerd:

  • Wanden en kolommen voorzien van randfoam
  • Stortonderbrekingen aanbrengen
  • Storten en afwerken ca. 23.500 m2 vloeroppervlak verdeeld over 14 faseringen. Dit is in totaal ca. 3.000 m3 staalvezelbeton
  • Inzagen van de vloer
  • Storten en afwerken van de betonvloer van de laadkuil

Loos Betonvloeren heeft ook het ontwerp van de vloeren, inclusief 15 dock-levellers en laadkuil gemaakt. De wens van de opdrachtgever was om de vloer niet te onderheien. Dus hebben we gekozen voor een staalvezelvloer waarbij de vloer tussen de kolommen is ingezaagd.

In de tweede week van november hebben we het eerste beton gestort. Tijdens het project van kascomplex tot opslagcomplex zullen we meerdere foto’s plaatsen, zodat u het project later in woord en beeld kunt volgen.

Anton Bouw & Betontechniek heeft onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Verzorgen palen ten behoeve van de laadkuil
  • Fundering laadkuil verzorgen
  • Betonwanden, breedplaatvloeren, aanhelen betonvloer naar bestaand en afstorten breedplaat
  • Leveren en aanbrengen 15 dock-levellers inclusief stortframe

 

 

kaspad

Storten en monoliet afwerken kaspad van 250m Andijk

Loos Betonvloeren is gevraagd om een kaspad van 250m1 lang en 4m1 breed te voorzien van een betonnen vloer. De juiste vlakheid van de betonvloer behalen we door de betonvloer af te werken met een rol. Aansluitend hebben we de betonvloer monoliet afgewerkt.

kaspad monoliet afwerken

Storten en monoliet afwerken kaspad van 330 meter Andijk

Loos Betonvloeren heeft een kaspad van 330 meter lang voorzien van een betonvloer en daarna het kaspad monoliet afgewerkt.

windturbinefundaties

Storten 8 windturbinefundaties op ECN Wieringerwerf

We hebben ruim 3600 m3 beton gestort voor 8 windturbinefundaties. ECN laat vervolgens windmolens plaatsen op deze fundamenten op haar testterrein in Wieringerwerf.

Storten en monoliet afwerken hellingbaan incl. parkeerdek

Winkelcentrum De Gaard in Utrecht is een succesvol maar gedateerd wijkwinkelcentrum. Het bestaande centrum wordt nu gerenoveerd en verbouwd in dezelfde stijl als de nieuwbouw, zodanig dat er een eenheid in architectuur en kwaliteit ontstaat. Loos Betonvloeren heeft de hellingbaan inclusief het parkeerdek gestort en monoliet afgewerkt.