1300m2 betonvloer gestort inclusief monoliet afgewerkt

Loos Betonvloeren heeft in slechts 1 dag een betonvloer van 1.300 m2 gestort en monoliet afgewerkt. Om 6.30 waren we op de locatie aangekomen en om c.a. 15.00 uur waren we klaar met storten. Door het lekkere zonnetje die dag, waren de vlinderaars rond 21.00 uur klaar met vlinderen.

22.500 m2 betonvloer vlakheidsklasse 3 incl. wapening voor Van Vliet Aalsmeer

Loos Betonvloeren heeft voor het logistieke centrum van Van Vliet in Aalsmeer 22.500 vierkante meter betonvloer gestort in vlakheidsklasse 3. Ook hebben wij de wapening en de HSP heipalen verzorgd.

Brafoer Beverwijk

Brafoer – Eten & Drinken

Voor het restaurant Brafoer Eten & Drinken hebben we een prachtige vlakke vloer gestort en afgewerkt. Daarmee heeft deze sfeervolle horecagelegenheid een uitstekende basis om haar gasten op te bedienen.

Parkeergarage Schelphoek Alkmaar

Parkeergarage Schelphoek Alkmaar

Onlangs hebben we in meerdere fases de parkeerkeldervloer,  wanden en dekken voor de parkeergarage van het project Parkeergarage Schelphoek in Alkmaar gestort. De parkeerkeldervloer van 7200m² hebben we in een marathonstort van 24 uur met twee ploegen tegelijk gestort. Op dat moment reden zelfs 38 mortelwagens af en aan om de benodigde kuubs beton aan te voeren. Zo hebben de teams in totaal 3360 M³ beton gestort.

Action Zwaagdijk-Oost

Loos Betonvloeren Obdam BV heeft vrijdag 23 maart j.l. de laatste fase, groot 6500 m² zijnde de uitbreiding van Action te Zwaagdijk-Oost met een oppervlakte van 15.500 m² voltooid.

Aquaduct Muiden

De Vecht krijgt met het nieuwe aquaduct bij Muiden weer de ruimte: de A1 wordt onder de rivier door geleid. Dit werk is een onderdeel van project A1 / A6 Diemen – Almere Havendreef. Het aquaduct bij Muiden wordt met 65 meter het breedste aquaduct van Europa. Dat het aquaduct er komt, heeft te maken met het verleggen en verbreden van de A1. De snelweg gaat straks met het aquaduct onder de Vecht door. Voor de fundering van het aquaduct gebruiken we zo’n 5.300 palen. Hieronder een fotografische indruk van het storten door Loos Betonvloeren B.V.

kozijnenfabriek knipping zwaagdijk

Kozijnenfabriek Knipping te Zwaagdijk

Kozijnenfabriek Knipping in Zwaagdijk wil uitbreiden. Wij hebben daarom een vloeruitbreiding van 2400 m2 mogen storten en afwerken.